Nørrebro Teater

Samarbejdet med Nørrebro Teater om PÆRFEKT GIN & CROQUIS hylder det unikke og gør op med vores indgroede forestillinger om, hvad der er perfekt, attraktivt og attråværdigt. Kropsidealer sættes fri, og selvhad sendes til tælling, når pærfekte croquismodeller stiller sig til rådighed for kunsten og samtalen om mangfoldighed, kropsidealer og perfekthedskultur.

Læs mere

Sig Lund

Muskelsvindfonden har sammen med Sig Lund skabt forskelligt Pærfekt tøj. Hvert stykke tøj er lavet af arbejdstøj, som ellers skulle have været brændt. Din mulighed for at tage Pærfekt dagsordnen på!

Læs mere

Orskov Foods

Sammen med Orkov Foods kan vi præsentere: Pærfekt æblemost. Det er en hyldest til uperfektheden og sætter fokus på madspild på grund af uperfekt frugt, der bliver dømt ude. Mosten er nemlig lavet på frasorterede frugter, som nu er blevet forvandlet til en velsmagende most.

Læs mere

Radius Distillery

Historien om Pærfekt startede i 2018, da Muskelsvindfonden indgik partnerskab med Radius Distillery om en Pærfekt gin skabt på frasorterede krumme agurker.

Læs mere

Pærfekt er et opgør med idealer om det perfekte. Idealer de fleste af os ikke kan eller har lyst til at leve op til. Pærfekt vil starte en fortælling om, at fejl og rynker er en del af livet, en del af det autentiske. Det er en opfordring til at lægge Instagram-filtrene fra sig, sænke skuldrene og acceptere, at vi selv og livet er fejlbarlig.

Pærfekt er Muskelsvindfondens koncept, og vi inviterer dig med.

Kontakt Muskelsvindfonden for en pærfekt samarbejdsaftale.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk

Find os på

Facebook og Instagram