Til Pærfekt Croquis tegner de unge pærfekte kroppe, som de ikke opleves på sociale medier. Det gælder blandt andet mennesker med handicap, overvægt, rynker, ar osv. Mellem sessioner med croquis taler vi i et panel om kropsidealer, skam og perfekthedskultur. Vores håb er at starte en positiv forandring hos de unge, når de ser, tegner og debatterer kroppen som den er. Det er med til at justere og normalisere synet på dem selv og deres omverden.

 

Et opgør med perfekthedskulturen

Ungdomsuddannelser og efterskoler i trekantsområdet kan opleve Pærfekt Croquis i Kolding, Vejle og Fredericia til efteråret. Datoer kommer snarest.

På scenen vil der være et panel bestående af Muskelsvindfondens formand Simon TJ, en kendt dansker og to kunstnere fra vækstlaget Quasar i Trekantområdet. Derudover vil der være to croquismodeller, som de unge skal tegne, samt en tegnevært til at guide i at egne croquis.

 

Tilmeld din ungdomsuddannelse eller efterskole

Er din ungdomsuddannelse eller efterskole interesserede? Tilmeldingen er åben, og det er gratis at deltage. Skriv til Pærfekt på mail paerfekt@muskelsvindfonden.dk med information om, hvilke uddannelse/skole I er fra, hvor mange elever der skal med og hvilken af de tre byer I ønsker at deltage i.

 

 

Skriv til Pærfekt for tilmelding

Pærfekt er et opgør med idealer om det perfekte. Idealer de fleste af os ikke kan eller har lyst til at leve op til. Pærfekt vil starte en fortælling om, at fejl og rynker er en del af livet, en del af det autentiske. Det er en opfordring til at lægge Instagram-filtrene fra sig, sænke skuldrene og acceptere, at vi selv og livet er fejlbarlig.

Pærfekt er Muskelsvindfondens koncept, og vi inviterer dig med.

Kontakt Muskelsvindfonden for en pærfekt samarbejdsaftale.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk

Find os på

Facebook og Instagram