Orskov Foods

Sammen med Orkov Foods kan vi præsentere: Pærfekt æblemost. Det er en hyldest til uperfektheden og sætter fokus på madspild på grund af uperfekt frugt, der bliver dømt ude. Mosten er nemlig lavet på frasorterede frugter, som nu er blevet forvandlet til en velsmagende most.

Hos Orskov Foods er entusiasmen også stor, og Go To Market Manager Jesper Dalskov-Rasmussen udtaler følgende:

”Vi er stolte af at få Muskelsvindfondens Pærfekt-mærkat på vores æblemost, for det er en fantastisk tilgang at have til verden og sine medmennesker – og det er en tilgang, som vi støtter 100% op omkring. Vi glæder os til at se, hvordan forbrugerne rundt om i Danmark tager imod de nye produkter. Vi har nemlig en teori om, at alle, der smager den pærfekte æblemost med ét vil indse, hvor god en idé det er at mindske madspildet – og i stedet forvandle disse råvarer til superlækre fødevarer.”

Læs mere om Orskov Foods her

Pærfekt er et opgør med idealer om det perfekte. Idealer de fleste af os ikke kan eller har lyst til at leve op til. Pærfekt vil starte en fortælling om, at fejl og rynker er en del af livet, en del af det autentiske. Det er en opfordring til at lægge Instagram-filtrene fra sig, sænke skuldrene og acceptere, at vi selv og livet er fejlbarlig.

Pærfekt er Muskelsvindfondens koncept, og vi inviterer dig med.

Kontakt Muskelsvindfonden for en pærfekt samarbejdsaftale.

Kontakt os

Kongsvang Allé 23, 8000
Aarhus C
Tlf 89 48 22 22
info@muskelsvindfonden.dk

Find os på

Facebook og Instagram